EPHOKAM is opgericht door Waldemar Homan, geboren in 1966 te Amsterdam. Waldemar Homan heeft houttechnologie gestudeerd en heeft een groot deel van zijn werkzame leven onderzoek gedaan naar houtbescherming en houtmodificatie.

Waldemar is ook een ontwerper met een sterke voorkeur voor onconventionele oplossingen. Kennis van technische mogelijkheden en productieprocessen vormt de basis van een goed ontwerp. Daarnaast moet een goed ontwerp ook functioneel zijn. Kennis van ergonomie leidt tot ontwerpen die niet alleen mooi zijn maar ook nog comfortabel. Dit is slechts de basis, de rest ontstaat door goed te luisteren naar uw wensen. Het uiteindelijke ontwerp is de uitkomst van al deze ingrediënten: uw persoonlijke wensen, ons daarop aangepast design, goed materiaal, goede constructie en goede ergonomie. In het kort: een uniek stuk.

Wij geloven in het combineren van het beste. De productie is in onze handen, of we besteden delen uit als we denken dat anderen het beter kunnen. Hoe dan ook, we staan achter de kwaliteit van het eindproduct. Ieder stuk van ons zal altijd een EPHOKAM zijn.